Poděkování na závěr

DĚKUJEME Vám, všem sboristům pod taktovkou vašich sbor-mistrů/mistryň. Vy jste právě to, co dělá tuto přehlídku přehlídkou. A i přes skvělé vedení Mendelova gymnázia a ochotné nasazení celého pedagogického sboru, by to právě bez Vás nebylo ono!

Poděkování patří Elišce Slovíkové - obrovské díky za vše (jinak by cantat ani nebyl), díky panu řediteli Petru Pavlíčkovi, že do své školy vpustil 13 sborů a nebál se ničeho, panu školníkovi Radimovi, paní sekretářce Pavle, všem zúčastněným pedagogům MGO díky s velkým D, studentům MGO, kteří se pustili do úlohy průvodcovat Vás celým festivalem, a jak jinak než všem paním kuchařkám a uklízečkám. A ještě jedno děkujeme patří zas a znova Vám, Vám, Vám a naposledy Vám.

Gratulujeme vítězi a všem, kteří se umístili v medailových pásmech. Gratulujeme všem, kteří získali zvláštní ocenění poroty.

Ty vzpomínky, které jste si odvezli v hlavě, jsme se letos rozhodli zhmotnit, a to prostřednictvím tohoto videa. Tak snad doufáme, že nikdy nezapomenete!

Pokud máte i Vy něco, co byste nám rádi pověděli (ať už je to kladné, nebo záporné), neváhejte! Napište nám na email cantat@mendlak.cz. Za každé slovo budeme vděční!

Mějte se hezky a za rok zase na slyšenou v Opavě

Tým Opava cantat